همه چیز درباره بازار شوش تهران +معرفی عمده فروشان

عمده فروشی‌ها و تولیدی‌های بازار شوش هدف شما از گشت و گذار در بازار شوش تهران چیست؟ احتمالا قصد خ...

همه چیز درباره بازار شوش تهران +معرفی عمده فروشان


بازار شوش تهران+معرفی عمده فروشان

هدف شما از گشت و گذار در بازار شوش تهران چیست؟ احتمالا قصد خرید ظروف بلور یا انواع لوازم ریز و درشت دیگر خانه و آشپزخانه را دارید. بعید به نظر میرسد با ورود به اولین مغازه بتوانید اقدام به خرید لوازم مورد نیازتان بکنید، اگر هدف شما همین است، پیشنهاد میکنیم بر روی دکمه آبی رنگ بالای صفحه کلیک نمایید تا بتوانید به آسانی با فروشندگان فعال در بازار شوش تهران آشنا شوید. شما با ورود به پنل هر فروشنده میتوانید از محصولات آن فروشگاه و قیمت های آن دیدن نمایید.

عکس زیر نمونه ای از صفحه یک فروشنده در سایت باباعمده را نشان میدهد:

اغلب تامین‌کنندهای معرفی شده در سامانه باباعمده؛ در شوش تهران مشغول به فعالیتند، با ورود به صفحه هر تامین‌کننده؛ علاوه بر مشاهده محصولات، راه‌های ارتباطی با تامین‌کننده نیز وجود دارد (شماره تماس، آدرس تلگرام، اینستاگرام و واتساپ) .

شما بدون آنکه بصورت حضوری در بازارشوش حضور داشته باشید میتوانید با فروشنده های فعال در آن منطقه ارتباط برقرار کنید و آگاهی لازم را نسبت به هر فروشگاه و قیمت های آن بدست آورید.

با پیش بینی آنکه برخی از شما عزیزان بدنبال اطلاعات بیشتر از بازار شوش تهران می باشید ما در ادامه تلاش میکنیم اطلاعات بیشتری از این بازار قدیمی را در اختیار شما قرار دهیم.

تاریخچه بازار شوش تهران​

بازار شوش تهران از گذشته (سال ۱۲۹۸ خورشیدی)تا به امروز دستخوش تغییرات بسیاری قرار گرفته است. تا قبل از دهه ۶۰ میدان شوش بزرگترین و اصلی ترین میدان میوه و تره بار بود، به همین دلیل تردد به صورت خانوادگی صورت نمیگرفت. طرح ترافیک سال۵۹-۱۳۵۸ مشکلاتی را برای عمده فروشی در بازار ایجاد نمود و این اصناف مجبور به نقل مکان به خارج از محدوده طرح ترافیک شدند، بنابراین در دهه ۶۰ میدان شوش و خیابان صابونیان محل عرضه بلور و چینی و لوازم‌خانگی ایرانی و تبدیل به یکی از قطب های اقتصادی تهران و ایران شد.

در بازار شوش چه لوازمی به فروش میرسد​؟

به مرور زمان با ساخت مغازه ها و پاساژ های عمده فروشی و خرده فروشی و پیشرفت آن از بلور و چینی و کریستال به بازار فروشِ کلیه لوازم خانه و آشپزخانه، پلاستیک، ظروف استیل، دکوریجات و تزییناتی، ظروف مخصوص هتل و رستوران، جهیزیه عروس، سرویس روتختی و … مبدل شد.

قدیمی‌ترین پاساژ بازار شوش کدام است؟

راسته بازار بلور پر است از پاساژ هایی که شباهتی به پاساژ های امروزی ندارند،پاساژ هایی که هنوز هم شکل و بافت گذشته خود را حفظ کرده‌اند.پاساژ ناصر،قدیمی ترین پاساژ راسته بلور فروشها است.

پاساژ های لوکس و مدرن!

بعد از پاساژ ناصر، پاساژ رضایی، شهرداری، امیر، الغدیر،‌‌ نور، نگین، مهتاب، قصر بلور ، الماس بلورین ، ایرانیان از جمله پاساژ های معروف شوش هستند. همانطور که در معرفی بازار شوش تهران گفتیم؛علاوه بر بلور، کلیه لوازم خانه و آشپزخانه ریز و درشت نیز در این پاساژ ها به فروش‌می رسند.

ساعت کاری مغازه ها و پاساژ های شوش

ساعت کاری مغازه ها و پاساژ ها را نمیتوان به صورت دقیق اعلام نمود، اما عمدتا روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح الی ۷ عصر فعالیت داشته و پنج‌شنبه‌ها نیز تا 3عصر غالب بازار مشغول به فعالیت هستند.
دستفروشان نیز از ساعت ۱۵ به بعد اجازه بساط‌کردن دارند.

آیا بازار شوش روز جمعه و ایام تعطیل هم باز است؟

شاید فکر کنید روز جمعه روز تعطیل است و مسلما زمان استراحت، اما باید بدانید که برای رفاه حال خریداران به ویژه کارمندانی که در طول هفته امکان رفتن به این بازار پر زرق و برق را ندارند، روز جمعه هم بازار شوش تهران همان جنب و جوش دیگر ایام را دارا است، تعدادی از فروشگاه ها باز هستند اما در روز جمعه غالب فروشندگان شوش را دستفروشان تشکیل میدهند و هر آنچه لازم داشته باشید میتوانید در جمعه بازار شوش تهیه کنید (لازم به ذکر است در تعطیلات رسمی بازار کاملا تعطیل می‌باشد).

قیمت اجناس در بازار شوش

بعد از کیفیت و برند و زیبایی محصولات یکی دیگر از نکاتی که زیاد مورد توجه قرار میگیرد، قیمت آن محصول است .

از ویژگی های شاخص بازار شوش تهران تنوع در قیمت اجناس موجود در آن است.

با کمی‌گشت و گذار و پرس و جو بین فروشگاه ها متوجه قیمت ها و تنوع آن خواهید شد. اگر قیمت اولویت شماست بهتر است اول سری به فروشگاه های داخل خیابان بزنید. همچنین با ورود به صفحه عمده فروشی لوازم آشپزخانه میتوان به خوبی از آخرین قیمت فروشندگان این حوزه مطلع شد.

دیدنی های اطراف بازار شوش

بازار بلور فروشان شوش به واسطه قدمت محله شو ش دیدنی ها و پارک های بسیاری دارد.

قطعا پس از مدتی گشتن در بازار حضور در یک فضای سبز لذت بخش خواهد بود.بوستان بعثت در انتهای خیابان صابونیان نزدیک ترین فضای سبز مناسب برای عوض کردن حال و هوای شماست،بوستان شوش در خیابان شوش،بوستان هرندی در خیابان هرندی نیز از دیگر مکان های تفریحی اطراف بازارشوش تهران است.

 

امکانات رفاهی!

احتمالا بعد از گشت و گذار در بازار و خستگی نیاز به استراحت و خوردن غذا خواهید داشت، به همین خاطر رستوران های سنتی و مدرن و فست فود در دل بازار شوش تهران دایر شده تا مشکلی بابت این موضوع نداشته باشید.

سرویس های بهداشتی داخل کلیه پاساژ ها از دیگر خدمات رفاهی بازار شوش تهران میباشد.

علاوه بر آن هم خود پاساژ ها و مجتمع های تجاری از پارکینگ های بزرگی برخوردارند و هم در خیابان اصلی پارکینگ عمومی برپا شده تا نگران پارک خودروی خود نباشید.

البته برای ورود به این بازار پر تردد حتما باید مجوز ورود به طرح ترافیک را داشته باشید.

طرح ترافیک از ساعت ۷:۳۰ دقیقه تا ساعت ۱۷ می باشد.

مغازه داران عزیزی که از شهر های مختلف جهت خرید عمده لوازم تشریف می آوردند باید بدانند که هتل ها و مسافر خانه هایی هستند تا شما تا پایان انتخاب و خریدتان مشکلی برای استراحت و اقامت خود نداشته باشید. باباعمده در ادامه تعدادی از این هتل ها را به شما معرفی می‌کند:

· هتل هرندی واقع در خیابان شوش خیابان هرندی

· مهمانپذیر محمدی واقع در خیابان مولوی جنب بانک‌ملت

· هتل پرشیا ۲ میدان راه آهن ابتدای خیابان ولیعصر نرسیده به مختاری

بانک و دستگاه های خودپرداز هم در خیابان اصلی و هم در پاساژ ها کار شما را برای امور بانکی و برداشت های نقدی آسان کرده است.

آشنایی باربری و پست در بازار شوش تهران​

کسانی که از شهر های دور و نزدیک برای خرید به بازار شوش در تهران سفر میکنند میتوانند بدون داشتن دغدغه برای حمل بار خود ،خریدهای خود را با کمی هزینه به مقصد مورد نظر خود انتقال دهند. برای جابجایی های کوتاه گاری هایی داخل بازار هستند که میتوانند بار های شما را تا محل مورد نظرتان حمل کنند.

اما اگر میخواهید بار خود را به شهر های دیگر ارسال کنید باید از باربری ها کمک بگیرید. باربری‌قدس،ترقی،شمال،میرحسین،صبا،زمردراه،سعادت،جهانبار،اتوبارکرمان،فارس از جمله باربری هایی هستند که می توانیدبا اطمینان بار خود را به آنها سپرده و در شهر خود تحویل بگیرید. همچنین ؛تیپاکس،پیک موتوری ، اسنپ، ودیگر راه های جابجایی در خدمت شما هستند.

و اما…

بازار شوش تهران دقیقا کجاست؟!

همانطور که گفته شد به علت تردد بالا؛ این منطقه در محدوده طرح کنترل ترافیک قرار دارد،بنابراین جهت عزیمت به بازار شوش تهران یا باید مجوز ورود داشته باشید یا بعد از ساعت ۱۷ در روز های عادی و بعد از ساعت ۱۴ در روز های پنجشنبه و جمعه به انجام امور خود بپردازید.

جهت عزیمت با خودروی شخصی؛

– خیابان غفاری به سمت بخارایی-انتهای زارعی،خیابان صابونیان
– خیابان بعثت-خروجی به سمت فداییان اسلام-خیابان صابونیان

جهت عزیمت با وسایل نقلیه عمومی؛

دسترسی با مترو
     – خط کهریزک به تجریش – ایستگاه مترو شوش – تاکسی خط کیانشهر تقاطع خیابان بخارایی – تاکسی خط شوش خیابان صابونیان
     – خط آزادگان به قائم – ایستگاه مترو راه آهن – اتوبوس و تاکسی‌های مستقیم به میدان شوش ( مجتمع در نزدیکی ایستگاه مترو )

دسترسی با اتوبوس
     – خاوران ایستگاه خیام ایستگاه دروازه غار – اتوبوس پایانه بلوار قدس ایستگاه مهدیه

دسترسی با قطار
      – ایستگاه راه آهن – اتوبوس و تاکسی‌های مستقیم به میدان شوش ( مجتمع در نزدیکی ایستگاه مترو )

بهترین راه رسیدن به این مکان استفاده از وسایل نقلیه عمومی است که ما برای شما شرح میدهیم چگونه باید از این راه ها استفاده کنید

پارکینگ‌های عمومی ‌بازار شوش

در بازار شوش چندین پارکینگ عمومی‌ موجود است که به صورت خصوصی و دولتی اداره می‌شوند.

در ابتدای خیابان فدائیان اسلام و اول بازار صابونیان یک پارکینگ خصوصی مربوط به یکی از پاساژها قرار دارد.

در داخل خیابان صابونیان چند پارکینگ که مربوط به پاساژ میلاد، گاراژخاکی وجود دارد و در خیابان کاخ جوانان پارکینگ پاساژ نور قابل استفاده است.

البته پارکینگ‌های بیشتری هم در بازار وجود دارد اما این پارکینگ‌ها در دسترس‌تر و نزدیک به معابر اصلی اطراف بازار هستند.

در روزهای جمعه و دیگر روزهای تعطیل به هیچ عنوان در پایین خیابان صابونیان که محدوده بعد از کاخ جوانان تا ابتدای بعثت است پارک نکنید چون احتمال جریمه‌ای سنگین از سوی راهنمایی و رانندگی و یا حمل خودرو شما با جرثقیل وجود دارد.