9 نکته مهم در مغازه داری؛ نکات کوچک اما بشدت کاربردی

  اصولا شما وارد هر شغل و یا کاری که شوید، با چالش ها و مسائل متفاوتی دست و پنجه نرم می کنید...

9 نکته مهم در مغازه داری؛ نکات کوچک اما بشدت کاربردی

 

اصولا شما وارد هر شغل و یا کاری که شوید، با چالش ها و مسائل متفاوتی دست و پنجه نرم می کنید. این چالش ها و نگرانی ها در کسانی که یک مغازه دارند و یا به عبارت کلی تر، کسانی که خرده فروشی می کنند، بیشتر مشاهده می شود. خبر خوبی که برایتان داریم این است که این نگرانی ها، حل شدنی هستند. اگر می خواهید بدانید راه حل پایان یافتن نگرانی های شغل مغازه داری چیست، در ادامه این بخش از سری مقالات فوت و فن مغازه داری با ما همراه باشید؛ ما قصد داریم 9 نکته مهم در مغازه داری را به شما آموزش دهیم.

1-محصولات را مرتب و منظم بچینید
قبل از آنکه در مورد چینش زیبای محصوالت در داخل یک مغازه حرف بزنیم، از شما می پرسیم آیا خود شما حاضرید در یک مغازه بی نظم و در مغازه ای که هر چیزی در یک سمت قرار داده شده است، قدم بگذارید؟ مسلما، خیر. پس اگر می خواهید فروش خوبی داشته باشید و همیشه مغازه تان شلوغ و پر جمعیت باشد، کاالهایی را که دارید به زیبایی در داخل مغازه بچینید.

نکات مهم در مغازه داری
تاثیر چیدمان و نظم در فروش


2-در معرفی محصولات خود صداقت داشته باشید

فرض کنیم، برای خرید یک هندوانه به مغازه رفته و از فروشنده می خواهید یک عدد هندوانه شیرین و آبدار به شما بدهد. از آنجایی که اغلب ما در شناسایی هندوانه های شیرین مشکل داریم، این امر خطیر را به فروشنده می سپاریم؛ زیرا می دانیم تجربه او از ما بیشتر است. در این شرایط اگر هندوانه، شیرین و آبدار باشد اعتمادتان به فروشنده جلب شده و همیشه سعی می کنید به مغازه او بروید. امان از روزی که هندوانه، کال و سفید باشد؛ در این صورت ممکن است هیچ وقت دیگر، پایتان را به این مغازه نگذارید. اگر یک خرده فروش هستی د، همیشه اصل صداقت را رعایت کرده و خوب و بد، مشکالت و مزیت های جنسی که دارید را به مشتری بگویید. شاید برخی اجناس شما به فروش نرود، اما اعتماد مشتری با ارزش ترین چیزی است که به دست می آورید.

همچنین بخوانید؛ میزان تاثیرگذاری رنگ بر فروش شما 

3-هنگام خرید اجناس به سلیقه مشتری و توان مالی او دقت کنید
موضوع دیگری که آن نیز می تواند به شما کمک کند تا فروش بیشتری داشته باشید، خرید اجناس مورد نیاز مغازه با توجه به سلیقه و توان مالی مشتری است. برای مثال، اگر خرده فروشی شما در قسمت های پایین شهر قرار دارد، نمی توانید اجناسی لوکس و الکچری خریداری کرده و توقع داشته باشید، مشتری تان آن را بخرد.

4-با مشتری برخورد خوبی داشته باشید

کاسب ها، از جمله افرادی هستند که بیشترین برخورد را با مشتری ها دارند. اگر یک کاسب، اجناسی با کیفیت و با قیمت مناسب در مغازه اش داشته باشد، اما اخالق و رفتار خوبی با مردم نداشته باشد، نمی تواند مشتری را جذب کرده و سود خوبی به دست یک را داشتن مغازه شلوغ، صبور بودن و محترمانه با مشتری برخورد کردن است. ز آورد.

5-به کیفیت محصوالت بیش از هر چیز دیگری اهمیت دهید
یک فروشنده با وجدان و کسی که می خواهد درآمدی سالم داشته باشد، مشتری خود را مانند اعضای خانواده اش دانسته و با کیفیت ترین اجناس را در مغازه می آورد. در کنار باال بودن کیفیت سعی کنید به تناسب آن با قیمت نیز توجه داشته باشید. اگر اجناسی که به مشتری ارائه می کنید، با کیفیت باشند، به مشتری خود نشان می دهید که برای او احترام قائل هستید؛ این احترام قائل بودن، نتیجه ای جز افزایش فروش و افزایش سود نخواهد داشت.

6-به فروشنده هایتان بها دهید

اگر صاحب مغازه هستید و چندین فروشنده دارید، همیشه حواستان به فروشنده هایتان باشد. این فروشنده های شما هستند که اعتبار مغازه را بالا می برند و یا با رفتار غیر حرفه ای، باعث کم شدن مشتری ها می شوند. اگر فروشنده هایتان تلاش می کنند کار خود را خوبی انجام دهند، به تالششان بها دهید و انگیزه پیشرفت را در وجودشان زنده کنید.


7-به ظاهرتان اهمیت دهید

درست است که در برخی مشاغل مانند میوه فروشی نمی توان آن طور که باید و شاید به ظاهر و قیافه اهمیت داد و به آن رسیدگی کرد، اما حتی در چنین مغازه هایی نیز فروشنده باید ظاهر تمیزی داشته باشد. مردمی که وارد یک خرده فروشی می شوند اول به ظاهر فرد نگاه می کنند و سپس در مورد باطن شما قضاوت می کنند. اگر نمی خواهید مشتری های خود را از دست بدهید، لباس، کفش و ظاهر مرتبی در مغازه داشته باشید.

8-در مغازه مواظب جمله هایتان باشید

کاسب ها با همه قشر مشتری برخورد دارند و به همین سبب نباید هر جمله و هر حرفی را به زبان بیاورند. سعی کنید از جمالت مثبت استفاده کرده و حس مثبتی را در مغازه ایجاد کنید؛ این کار نیز کار سختی نیست؛ همین که از مشکالت روز جامعه صحبت نکرده و غیبت نکنید برای ایجاد یک جو شاد و مثبت در مغازه کافی به نظر می رسد.

9-برای برخورد با مشتری چهارچوب تعیین کنید

وقتی یک مشتری، وارد مغازه تان می شود، او را تجزیه و تحلیل کرده و ببینید که آیا این فرد جنبه و توان یک رابطه صمیمی را دارد یا خیر. اگر برآورد شما از مشتری می گوید که با او می توان صمیمی شد، این صمیمیت را در چهارچوب نگه داشته و زیاده روی نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *